Gå til sidens indhold
 

Eventby Aarhus

Denne side - Arrangør i Aarhus - er lavet for at gøre det lettere og mere overskueligt at lave arrangementer i Aarhus Kommune. Det er hensigten, at du skal kunne finde mange af de oplysninger, du har brug for på siden.
Aarhus er en levende kommune med puls. Arrangementer er med til at fastholde kommunen som et attraktivt sted at leve, arbejde, besøge og drive virksomhed i. Derfor vil vi med denne side gøre det lettere og mere overskueligt at skabe begivenheder.

 

Aarhus er på mange måde det oplagte sted at placere en event, hvad enten det er inden for sport, kultur, koncerter, konferencer eller noget helt andet. Vi ligger centralt placeret i Danmark med gode adgangsforhold, uanset om gæster og deltagere ankommer med bil, bus, tog eller fly.

 

Byen byder med sin placering tæt på vand og skov og sin overskuelige størrelse med spændende byggerier på gode steder, hvor du kan afvikle netop dit arrangement, hvad enten det er en stor inter-national event eller et lille intimt arrangement.

 

De fleste arrangementssteder ligger lige i centrum eller få kilometer derfra. Storbystemning, et rigt kulturliv og et sprudlende natte- og caféliv og et attraktivt shoppingmiljø kendetegner Aarhus, så bylivet kan spille sammen med din begivenhed og gøre arrangementet til en god totaloplevelse.

 

Samarbejde mellem Aarhus Kommune og arrangørerne i Aarhus

Siden Arrangør i Aarhus er lavet i et samarbejde mellem Aarhus Kommune og en række store og mindre arrangører i Aarhus Kommune inden for både sports- og kulturlivet - det drejer sig om arrangører som Promus, Frontløberne, Aarhus Motion, Aarhus 1900, Aarhus Festuge, Århus Ungdommens Fællesråd og Northside Festival.

 

Det er erfarne arrangører, der også vil benytte denne side til at dele deres viden, og vi håber, at endnu flere løbende vil byde ind med gode input både til siden og andre arrangører. 

 

Vi står bag Eventby Aarhus

 

Kontakt

Byevents

Charlotte Kirk Elkjær

Aarhus Events

Mobil: 51 57 67 18

E-mail: 

 

Kontakt

Internationale sportsevent

Mariann Vinding

Aarhus Events

Mobil: 29 20 90 88

E-mail: 

 

Kontakt

Kulturevents

Ole Jørgensen

Kulturforvaltningen og Aarhus Events

Mobil: 20 47 69 57

E-mail: 

 

Kontakt

Større events inden for folkeoplysningsområdet

Søren Borup Christensen

Sport & Fritid

Telefon: 41 87 46 66

E-mail: 

 

Kontakt

Lokalebooking

Telefontid 08.00-14.00

Vestergade 55, 2. sal, Postboks 619

8000 Aarhus C

Telefon: 89 40 48 43 og 89 40 48 45

E-mail: 

 

Kontakt

Center for Byens Anvendelse

Kalkværksvej 10

8000 Aarhus C

Telefon: 89 40 44 00

E-mail: 

 
 

Opdateret: 14.3.2018

Afdeling: Aarhus Kommune

Send kommentar: Arrangør i Aarhus

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code